Kalitka kis papagájoknak és madaraknak Montana Cages Finca II Dome Platinum

Kód: K33011A
Nincs értékelés
193 700 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2024.6.7
Szállítási lehetőségek
Ketrec közepes méretű papagájok számára, lekerekített kupolával a ketrec tetején, szín: Platinum (világos szín)

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Ketrec közepes papagájok számára Finca II Dome Platinum (világos színben.) Az új modell Finca II Dome csapóajtót, rácsot, rozsdamentes acél tálakat, csapdákat tartalmaz, amelyek megakadályozzák az el nem fogyasztott ételek kihullását. Tartalmaz továbbá egy levehető, stabil, kerekeken álló állványt is, a ketrec könnyű kezelhetősége érdekében. (díszítés nélkül) Az AVILON® Powder Coating a ketrec porfestésének olyan módszere, amely abszolút nem mérgező. ugyanakkor hosszabb ideig károsodás nélkül ellenáll tollas kedvencei csőrének és karmainak.

A csomag tartalma: A ketrec a következő termékekkel van felszerelve:

  • rozsdamentes acél tálak
  • rács
  • fából készült gyalult ülőrudak
  • piszokcsapdák.

A volier tisztítása Rutinszerű fertőtlenítés A szilárd és tartós szín miatt naponta egyszer javasoljuk a tisztítást, az alsó rácsok óvatos, szórófejes flakonból vízzel történő permetezésével. Hagyja a vizet 5 percig állni, majd egyszerűen törölje át egy papír- vagy pamutkendővel. A durva szennyeződéseket egy kefével (puha sörtékkel) és forró vízzel lehet eltávolítani. Ezzel az ápolással a volier olyan lesz, mintha új lenne papagája számára, még sok év után is.

Azalapos fertőtlenítés 4-6 hetente egyszer ajánlott F10 fertőtlenítőszerrel (választhat SC - tisztítószer nélkül vagy SCXD - tisztítószerrel) egyszerű alkalmazásával egy szórófejes flakonból, majd hagyja megszáradni. Ez biztosítja, hogy tollas barátait megóvja a baktériumoktól és vírusoktól.

Tipp: Tapasztalataink alapján a sóder jól bevált alomanyagként a papagájketrecek tálcáiban, mivel a sóder nagyon jól felszívja a nedvességet. A napi tisztítás nagyon egyszerű pl. egy macskaalom-tálca tisztítókanállal. A ketrec naponta néhány perc alatt kitakarítható. Ugyanakkor a grit nagyon jól bevonja az ürüléket és a lehullott gyümölcsöket és ételeket. Ez csökkenti a penész és a baktériumok terjedésének kockázatát.

Műszaki paraméterek Méretek (Sz x D x H):

  • Csapda nélkül: 63 x 56 x 165 cm
  • 77 x 71 x 165 cm csapdával

Belső magasság: 84 cm

Rácsok távolsága: 18 mm

Drótvastagság: 3,5 mm

Súly: 35 kg

Színe: 35 kg: (világos szín) Alkalmas: minden közepes és nagy papagáj számára. A fenti értékek tájékoztató jellegűek! Technikai javítások vagy változatok változása fenntartva!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ketrecek, állványok és kiegészítők papagájokhoz
Súly: 45 kg
Szín: szürke
Ketrec: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: