Kalitka kis papagájoknak és madaraknak Montana Cages Finca II Dome Platinum

Kód: K33011A
Nincs értékelés
189 500 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2023.11.10
Szállítási lehetőségek
Kalitka közepes papagájoknak kupolával a kalitka tetején, szín: Platinum (világos szín)

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Kalitka közepes papagájoknak Finca II Dome, színe: Platinum (világos szín) Az új Finca II Dome modell csapóajtót, rostot, rozsdamentes tálkákat, szennyeződésfelfogókat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a meghagyott élelem lepotyogását. Levehető, stabil állványt is tartalmaz kerekekkel, a kalitka könnyű mozgatásához (dekoráció nélkül). Az AVILON® Powder Coating a kalitka porlakkal való bevonásának módszere, amely egyáltalán nem toxikus, egyúttal hosszabb ideig képes sérülések nélkül ellenállni tollas kedvencei csőrének és karmainak.

A csomagolás tartalmaz:

  • rozsdamentes tálkákat
  • rács
  • gyalult fa ülőrudakat
  • szennyeződésfelfogókat.

Madárház tisztítása Szokványos fertőtlenítés Az erős és hosszantartó bevonatnak köszönhetően a tisztítást 1x naponta az alsó rácsok enyhe lepermetezésével javasoljuk végezni. Hagyja a vizet 5 percig hatni és csupán papírtörlő vagy textil segítségével törölje le. A durvább szennyeződéseket (puha) kefével és meleg vízzel távolíthatja el. Ha ilyen módon gondoskodik a kalitkáról a papagájai lakhelye évek múltán is olyan lesz, mint az új.

Alapos fertőtlenítést  4-6 hetente 1x javaslunk F10 fertőtlenítőszer segítségével (választhat SC - tisztítószer menteset vagy SCXD - tisztítószereset) permetező segítségével vigye fel, majd hagyja hatni. Ezzel megelőzést biztosít a tollas kedvenceinek a baktériumokkal és vírusokkal szemben.

Tipp: Tapasztalataink alapján a grit a papagáj kalitka tálcáján mint alom vált be, mivel a grit rendkívül jól magába szívja a nedvességet. A napi tisztítás rendkívül egyszerű, pl. a macska WC tisztítására szánt lapát segítségével. A kalitka naponta pár perc alatt kitisztítható. Egyúttal a grit nagyon jól bevonja az ürüléket, a lepotyogott gyümölcsöt és az élelmet. Ezzel csökken a penész és a baktérium terjedésének kockázata.

Műszaki paraméterek Méret (SzxMéXMa)

 

  • 65 x 61 x 161 cm szennyeződésfelfogó nélkül
  • 80 x 76 x 161 szennyeződésfelfogóval

Belső magasság 115 cm Rácsok közötti távolság 15 mm Huzalvastagság: 3,5 mm Tömeg: 36 kg

Szín: Platinum (világos szín) Alkalmas: minden közepes és nagy papagáj számára A fenti értékek csupán tájékoztató jellegűek! Műszaki fejlesztés vagy változat alapján a változtatások joga fenntartva!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ketrecek, állványok és kiegészítők papagájokhoz
Súly: 45 kg
Szín: szürke
Ketrec: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: