Kalitka kis papagájoknak és madaraknak Montana Cages Finca II Dome Antik

Kód: K33015A
Nincs értékelés
189 500 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2023.11.10
Szállítási lehetőségek
Kalitka közepes papagájoknak íves kupolával a kalitka tetején, szín: Antik (sötét szín)

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Finca II Dome kalitka közepes papagájok számára Antik színben (sötét szín) Az új Finca II Dome modell csapóajtót, rostot, rozsdamentes tálkákat, szennyeződésfelfogókat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a meghagyott élelem lepotyogását. Levehető, stabil állványt is tartalmaz kerekekkel, a kalitka könnyű mozgatásához (dekoráció nélkül). Az AVILON® Powder Coating a kalitka porlakkal való bevonásának módszere, amely egyáltalán nem toxikus, egyúttal hosszabb ideig képes sérülések nélkül ellenállni tollas kedvencei csőrének és karmainak.

A csomagolás tartalmaz:

  • rozsdamentes tálkákat
  • rács
  • gyalult fa ülőrudakat
  • szennyeződésfelfogókat.

Madárház tisztítása Szokványos fertőtlenítés Az erős és hosszantartó bevonatnak köszönhetően a tisztítást 1x naponta az alsó rácsok enyhe lepermetezésével javasoljuk végezni. Hagyja a vizet 5 percig hatni és csupán papírtörlő vagy textil segítségével törölje le. A durvább szennyeződéseket (puha) kefével és meleg vízzel távolíthatja el. Ha ilyen módon gondoskodik a kalitkáról a papagájai lakhelye évek múltán is olyan lesz, mint az új.

Alapos fertőtlenítést  4-6 hetente 1x javaslunk F10 fertőtlenítőszer segítségével (választhat SC - tisztítószer menteset vagy SCXD - tisztítószereset) permetező segítségével vigye fel, majd hagyja hatni. Ezzel megelőzést biztosít a tollas kedvenceinek a baktériumokkal és vírusokkal szemben.

Tipp: Tapasztalataink alapján a grit a papagáj kalitka tálcáján mint alom vált be, mivel a grit rendkívül jól magába szívja a nedvességet. A napi tisztítás rendkívül egyszerű, pl. a macska WC tisztítására szánt lapát segítségével. A kalitka naponta pár perc alatt kitisztítható. Egyúttal a grit nagyon jól bevonja az ürüléket, a lepotyogott gyümölcsöt és az élelmet. Ezzel csökken a penész és a baktérium terjedésének kockázata.

Műszaki paraméterek Méret (SzxMéXMa)

 

  • 65 x 61 x 161 cm szennyeződésfelfogó nélkül
  • 80 x 76 x 161 szennyeződésfelfogóval

Belső magasság 115 cm Rácsok közötti távolság 15 mm Huzalvastagság: 3,5 mm Tömeg: 36 kg

Szín: Antik (sötét szín) Alkalmas: minden közepes és nagy papagáj számára A fenti értékek csupán tájékoztató jellegűek! Műszaki fejlesztés vagy változat alapján a változtatások joga fenntartva!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ketrecek, állványok és kiegészítők papagájokhoz
Súly: 45 kg
Szín: anthracit
Ketrec: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: