Rólunk

Miért érdemes nálunk vásárolni

Számtalan webáruház, üzlet és internetes bolt létezik. Éppen ezért miért pont nálunk érdemes vásárolnia?

  1. Már 2000 óta értékesítjük a papagájoknak szóló termékeket. Abban az évben alapítottuk az első internetes áruházat a papagájok számára Szlovákiában, a rajprepapagaje.sk oldalt. Az évek folyamán ügyfeleinknél sikerült jó hírnevet és bizalmat kiépíteni. Célunk az Önök maximális elégedettsége, amit folyamatosan javítani próbálunk.
  2. Csak bevált forgalmazóktól rendelünk árut, aminek köszönhetően a rajprepapagaje.sk oldalon kínált minden egyes termékről bármilyen információval szolgálhatunk. Természetesen kizárólag eredeti termékeket értékesítünk, amelyekben valóban megbízhat.
  3. A termékek többsége raktáron van, így feladásra kész. Ez a tapasztalatainkkal együtt lehetővé teszi, hogy a lehető leggyorsabban rendezzük a rendeléseiket.
  4. A nálunk megvásárolt áru 14 napon belül visszaszolgáltatható. Annak érdekében, hogy a vásárlás még kényelmesebb legyen az Ön számára, most még több ideje van a vásárlás átértékelésére.
  5. A 18.000 HUF fölötti vásárlás esetén a szállítás INGYENES. Nem számítunk fel semmilyen pótdíjat a csomagolásért, utánvétért vagy egyéb „badarságokért” :-)
  6. Tisztában vagyunk azzal, hogy a cég sikere az ügyfeleink bizalmára és elégedettségére épül. Éppen ezért hangsúlyt fektetünk a professzionalizmusra és az ügyfelekkel szembeni hajlandóságra. A célunk az Önök hosszútávú elégedettsége, nem pedig az azonnali haszon. 
  7. Mivel többéves piaci tapasztalatokkal rendelkezünk, képesek vagyunk olyan információkkal szolgálni, amelyekre szüksége van. Csak hívnia kell :)

Tanácsadás

1. A kínált árut mindenkinél jobban ismerjük

Mivel minden általunk értékesített terméket ismerünk, és minden egyes termék átment a kezeink között, joggal állíthatjuk, hogy nem talál a piacunkon jobb szakembert a kínált termékeket illetően. A termékek kiválasztásánál nem csupán a termékek szépségét nézzük, hanem elsősorban a funkcionalitását és a kis kedvence biztonságát. Az áruházunkban nem talál olyan tápot, játékokat vagy tartozékokat, amelyekről nem vagyunk 100 %-osan meggyőződve, hogy nem az a legjobb. 

Minden beszállítót személyesen ismerünk és tudjuk, hogy a hosszútávú együttműködésünk során csak a legjobb termékeket kínáljuk a madarainak.

Éppen ezért bármilyen tájékoztatást meg tudunk adni az áruházunkban található minden egyes termékkel kapcsolatban. 

2. Tanácsadás a papagájok tenyésztésével és táplálásával kapcsolatban

Mivel mi magunk is papagájtenyésztők vagyunk és a tenyésztők nagy részét mi látjuk el, segítséget tudunk nyújtani a vásárlás terén (a megfelelő tenyésztőt tudjuk ajánlani), a tenyésztés, etetés, nevelés és egyéb szükséges információk terén is, amelyeknél Ön tanácstalan.