Szállítás és fizetés

Szállítási lehetőségek Parrotclub.hu

Az Ön által megrendelt termékek kiszállítása az alábbi módokon lehetséges:

 1. Az áru kiszállítása DPD:
  A futárszolgálat garantálja, hogy az árut a futár általi átvételétől számított 24 órán belül kiszállítja. Ha a futár nem éri el Önt a rendelésben feltüntetett szállítási címen, telefonon kapcsolatba lép Önnel és megállapodnak a csomag további kézbesítéséről. A szállítási díj a küldemény második és harmadik kézbesítési kísérletét is tartalmazza.
  A csomag feladását követően erről a tényről SMS vagy e-mail üzenetet kellene kapnia

   
 2. Az áru kiszállítása Gebrüder Weiss: futárszolgálattal:
  A Gebrüder Weiss futárszolgálat garantálja, hogy az árut a futár általi átvételétől számított 24 órán belül kiszállítja. Ha a futár nem éri el Önt a rendelésben feltüntetett szállítási címen, telefonon kapcsolatba lép Önnel és megállapodnak a csomag további kézbesítéséről. A szállítási díj a küldemény második és harmadik kézbesítési kísérletét is tartalmazza.

   
 3. A Gebrüder Weiss cég 50 kg fölötti küldeményeket kézbesít:
  1. az 50 kg fölötti rendeléseket nagyobb tehergépjárművekkel kézbesítik

A csomag futár általi átvételétől nem felelünk a küldemény kézbesítéséért, ezt a felelősséget az a társaság vállalja át, amelyet az áru kötelező érvényű megrendelésénél Ön kiválasztott!

Fizetési módok Parrotclub.hu

Az internetes áruházunkban jelenleg a következő elektronikus fizetési módok állnak rendelkezésre:

 1. fizetés átutalási megbízás segítségével - a rendelés elküldését követően a rendelését igazoljuk és az e-mail mellékletében megkapja a kifizetés megvalósításához szükséges valamennyi utasítást. Miután az összeg a számlánkra jóváírásra kerül, a rendelését visszaigazoljuk a rendelésében kiválasztott módon.  Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a mód a rendelése elküldését mintegy 1-2 nappal is meghosszabbíthatja.
   
 2. fizetés dombornyomott (embossed) fizetési kártyával CardPay*-en keresztül - a rendelés elküldését követően a rendelés feldolgozása utána rendszerünk jóváhagyási e-mailt küld, amelyben az egész rendelése megjelenik. A Fizetés CardPay segítségével gomb megnyomásával automatikusan átirányítjuk a bankunk biztonságos oldalára, ahol az összes szükséges adat megadását követően a kifizetése megvalósul. Ennél a kifizetési módnál pár percen belül megkapjuk a fizetési igazolást és a rendelését azonnal elküldjük. 

  *VISAVISA ELECTRONMASTERCARDMAESTRO vagy Diners Club International® kártyákkal fizethet. Bármely bankintézet által kiadott kártyát használhat a fentiek közül.
   
 3. Fizetés PAYPAL segítségével.
 4. utánvéttel - az áru fuvarozótól való átvételekor