Vitamin papagájoknak és madaraknak Benefeed Acidomid E 500ml

Kód: 13013
Nincs értékelés
3 100 Ft
Raktáron (3 ks)
Várható kézbesítés:
2024.4.24
Szállítási lehetőségek
Patogén baktériumok, penészgombák és kokcídiumok szaporodása elleni védelem. Csomagolás: 500ml

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Patogén baktériumok, penészgombák és kokcídiumok szaporodása ellen ACIDOMID 500ml csomagban.

Az ACIDOMID® modern koncepciójú csúcstermék, amely nem csak a patogén baktériumok szaporodása ellen hat, de nagyon jól csillapítja a sejten belüli paraziták, pl. kokcídiumok fejlődését és szaporodását is.

Az ACIDOMID® azonban nem gyógyszer, nem tartalmaz kokcidiosztatikumokat, így maradványokat sem hagy a szervezetben. És nincs védelmi ideje sem. Az ACIDOMID® az emésztéshez szükséges minden szerves savat tartalmaz. A szerves savak savanyítják az itatóvizet, ezzel egyúttal tartósítják és stabilizálják is. Ezzel jelentősen korlátozódik a nem kívánatos patogén baktériumok és penészgombák fejlődése a vízben, az itatókban és az itatóvíz elosztókban. A szerves savak könnyen emészthetőek és a szervezet ezenfelül energiaforrásként is hasznosíthatja ezeket. A szerves savak ezenfelül csökkentik az emésztőszervi panaszokat és javítják a fehérjék emészthetőségét.

Az ACIDOMID® a természetes jellegű anyagoknak köszönhetően csökkenti a sejten belüli paraziták szaporodását, mint pl. a kokcídiumok. A maximális hatás érdekében azonban rendszeresen szükséges az itató vizébe adagolni, amikor cseréli a vizet. Az ACIDOMID® a piacon egyetlen ilyen készítményként az elektrolitikus elemek kiegyenlített arányát tartalmazza, ezek a termék egyes aktív összetevői hatékonyságát fokozzák. Az elektrolitok meggyorsítják és növelik a hatóanyagok bejutását a sejtfalon keresztül a sejtbe.

Összetétel: ásványi anyagok, elektrolitok, szerves savak (hangyasav, propionsav, tejsav, ecetsav, citromsav stb.), C-vitamin, természetes összetevők kivonata, kezelt ivóvíz

Használati útmutató Adagolási mennyiség: 10 ml készítmény 1l ivóvízre egész évben. Az adagolás első 2-3 napján csak féladagok ajánlottak (0,5% azaz 5ml készítmény 1 l ivóvízre). A készítmény bármely konkrét állatkategória számára alkalmas BENEFEED® márkájú termékkel kombinálható és egyidejűleg adható.

Tárolás: Száraz és sötét helyen tárolja, eredeti lezárt csomagolásban. A felnyitást követően fokozatosan használja el, ne tárolja sokáig. A mikroszkopikus szilárd részecskéket és az enyhe lerakódást a természetes anyagtartalom okozza, nem termékhiba.

Csomagolás: 500ml

Gyártó: Benefeed (Cseh Köztársaság)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vitaminok, színezékek és ásványi anyagok
Súly: 0.6 kg
Csomagolás: 500 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: