Vitamin madaraknak és papagájoknak Benefeed Optimin 500ml

Kód: 13023
Nincs értékelés
3 150 Ft
Raktáron (2 ks)
Várható kézbesítés:
2024.7.25
Szállítási lehetőségek
Folyékony vitamin madaraknak - az aminosavak és vitaminok hatékony pótlásához. Csomagolás: 500ml

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Folyékony vitamin madaraknak - az aminosavak és vitaminok hatékony pótlásához. Csomagolás: 500ml

Vitamin papagájoknak - az immunrendszer fokozottan hatékony támogatása Az OPTIMIN kiváló táplálék-kiegészítő a fogságban tartott állatok számára, amelyek nem alkalmazhatják a szervezetük számára aktuálisan szükséges táplálék megválasztását, amely ráadásul pl. a korral a magas hatékonyság követelményével változik is. Gyakran ezért a szervezet védelmi képességének csökkenésére kerül sor ezeknél az állatoknál, az immunrendszerük legyengülése következtében, így azok a különféle betegségekre rendkívül hajlamosakká válnak. A szervezet ásványi anyagai egyensúlyának a felborulásával termelékenységi, vitalitás stb. problémák következhetnek be.

Az OPTIMIN az ásványi és egyéb anyagok specifikus komplexumát tartalmazza amely figyelembe veszi az adott állatkategória egyedi igényeit. Az ásványi anyagok olyan formában találhatók meg benne, amely minden elem maximális hatékonyságát biztosítja, hogy az egyes elemek szintje kiegyenlítődjön a szervezetben. Minden elem optimális szintje a szervezetben egyebek mellett a szervezet magas védekezési képességének és ellenállásának a szükséges előfeltétele pl. a fertőző és vírusos megbetegedésekkel szemben. A haszonállatok esetében kiküszöbölődnek a termelékenység csökkenésének kedvezőtlen hatásai a szervezet alacsony makro- és mikroelem szintje miatt.

Az OPTIMIN magas hatékonyságát egyrészt természetes eredetű anyagok, másrészt az elektrolitokegyedi aránya is fokozza, amely (az egyes elemek mennyiségéhez hasonlóan) szintén optimalizált a konkrét állatkategória számára. Nekik köszönhetően felgyorsul a hatóanyagok behatolása a sejtfalon keresztül a sejtbe. Az OPTIMIN a fenti okoknál fogva jelentősen hatékonyabb, mint a standard folyékony ásványi állati táplálék-kiegészítők (amelyek azonban már alapjában 80%-kal hatékonyabbak az ásványi kiegészítők szilárd formájához képest). Összetétel: ásványi anyagok, elektrolitok, természetes anyagok, kezelt ivóvíz

Használati útmutató Adagolása: 10 ml mennyiség 1 liter vízbe az itatóba egész éven át. A készítmény bármely konkrét állatkategória számára alkalmas BENEFEED® márkájú termékkel kombinálható és egyidejűleg adható. Ezeknek a termékeknek a listáját ezen az oldalon lejjebb találja, itt azonban minden termékből csak egy csomagolás van feltüntetve. A további csomagolást a megfelelő termékkategóriában találja.

Tárolás: Száraz és sötét helyen tárolja, eredeti lezárt csomagolásban. A felnyitást követően fokozatosan használja el, ne tárolja sokáig. A mikroszkopikus szilárd részecskéket és az enyhe lerakódást a természetes anyagtartalom okozza, nem termékhiba.

Csomagolás: 500ml

Gyártó:  Benefeed (Cseh Köztársaság)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vitaminok, színezékek és ásványi anyagok
Súly: 0.55 kg
Csomagolás: 500 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: