Ülőrúd papagájoknak és madaraknak kávéfából M

Kód: H71007
Nincs értékelés
12 700 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2024.7.31
Szállítási lehetőségek
Kávéfa ülőrúd közepes papagájoknak méret.

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Minden ülőrúd a természet egyedi darabja! Ezek a Java szigetéről származó mászókák a kalitkába egy darab természetet hoznak. Az egyik végén rögzíthető és alakjával számtalan lehetőséget kínál a kúszáshoz és üléshez minden papagájnak.A rendkívül kemény kávéfát gondosan kiszárították, hogy fokozódjon a keménysége.

Ez az ülőrúd a keménységének köszönhetően rendkívül tartós, ezért biztos lehet benne, hogy több hónapig vagy akár évig is kitart.

Hogyan válasszuk ki az ülőrúd megfelelő vastagságát? A megfelelő vastagság a papagájok számára olyan, hogy amikor a papagáj az ülőrúdon ül, ne kapcsolódjanak össze a karmai az ülőrúd két oldalán. Általánosan érvényes, hogy jobb vastagabb ülőrudat választani, mint vékonyat.

A tisztítása rendkívül egyszerű: Az ülőrúd egy puha kefe és egy kis meleg víz segítségével megtisztítható a szennyeződésektől. A gyors száradása így gyorsan ismét használhatóvá teszi.

Hogyan kell felszerelni ezt a papagáj ülőrudat? Teljesen egyszerűen. Az ülőrúd végén szárnyas anyacsavar és két alátét található. Csavarja le az anyát és vegye le az egyik alátétet. Helyezze az ülőrudat a ketrec rácsának egyik oldaláról, a másik oldalról húzza rá az alátétet, majd a szárnyas anyát ütközésig húzza be. Az ülőrúd ezzel stabil lesz.

Méret: M

Tömeg: kb. 400g

Alkalmas közepes papagájoknak (szenegáli papagáj, nagy sándorpapagáj, kisebb amazon stb...)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ülők papagájok és madarak számára
Súly: 0.4 kg
Kiegészítők: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: