Tojásos keverék madaraknak Wittemolen NEXT GENERATION 5kg

Kód: 30044
Nincs értékelés
23 850 Ft
Raktáron (1 ks)
Várható kézbesítés:
2024.7.25
Szállítási lehetőségek
Tojásos keverék minden magevő madár számára, továbbfejlesztett receptúrával. Csomagolás: 5kg

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Wittemolen NEXT GENERATION 5kg csomagban.

"Next Generation" a Witte Molen cégtől kiegészítő eledel minden magokkal etetett madárnak. Ez továbbfejlesztett formula, amely proteineket, vitaminokat, ásványi anyagokat és minden esszenciális aminosavat és zsírsavat a megfelelő összetételben tartalmaz.

- kiegészítő eledel minden madár számára tojásos keverék formájában - magevő madaraknak - továbbfejlesztett receptúra, mesterségek színezőanyagok és tartósítószerek nélkül

Könnyenemészthető tojásból éspéktermékekből, valamint különféle magokból áll. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket, és természetes sörélesztővel egészítették ki.

Összetétel: Péktermékek, Olajok és zsírok, cukrok, gabona (zab), magok (niger, perilla), ásványi anyagok, növényi protein kivonatok, élesztő, tojás és tojástermékek

Adagolás: A tojásos eledel a madaraknak (mértékkel) egész éven át adható, de a fészkelési és nevelési időszakban minden nap adható (az eleség 25 %). Ügyeljen arra, hogy a madarak ne emésszenek túl sok zsírt a pihenő időszakban.

Tipp: A tenyészidőszakban a papagájoknak fokozott vitaminbevitelre van szükségük, és ehhez avitaminok tojásos keveréken belüli etetése ideális. A tojásos keverékbe bármilyen vitamint belekeverhet vagy ízesítheti a kedvencgyümölccsel vagy zöldséggel, hogy növelje tollas barátai vitaminbevitelét.

Tárolás: A csomagolás felnyitását követően ajánlott a tojásos keverék maradékát zárható edénybe átönteni (a legjobb az üvegedény), majd száraz és hűvös helyen tárolni.

Alkalmas valamennyi papagáj számára

Csomagolás: 5kg.

Gyártó: Wittemolen (Hollandia)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tojás és gyümölcs keverékek papagájoknak
Súly: 5.717 kg
Csomagolás: 5 kg
Csomag súlya: 5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: