Tojásos keverék közepes papagájoknak Manitoba Parrocchetto 15kg

Kód: 4285/S
Nincs értékelés
20 950 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2024.9.6
Szállítási lehetőségek
Tojáskeverék mindenféle közepes papagájhoz. Kiszerelés: 15kg

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Tojáskeverék ausztrál (cockatiel, neophema, zselé stb.), afrikai (agapornis), dél-amerikai közepes papagájokhoz 15 kg-os kiszerelésben a Manitoba márkától.

Tojáskeverék ausztrál (cockatiel, neoféma, zselé stb.), afrikai (Agapornisy), dél-amerikai középső papagájok. Ez a keverék tojást, növényi fehérje kivonatokat és rovarokat használ. Kiegyensúlyozott ellátást kínálnak a nagy biológiai értékű, esszenciális aminosavakban gazdag fehérjékkel, amelyek nélkülözhetetlenek a nevelési időszakban.

Ez a tojásos takarmány kiváló minőségű, ezért számos kiváló tenyésztő használja. Ez a tojáskészlet ugyanolyan minőségű, mint az ORLUX vagy a WITTEMOLEN tojástakarmány. Tálalás : A tenyésztési időszakban szükség szerint naponta etesd hetente háromszor. Mindig frissen etesd. Tipp: Célszerű a tojáskeveréket csíráztatott magvakkal, néhány csepp vízzel, reszelt gyümölccsel és/vagy zöldséggel nedvesíteni.

Tárolás : A csomagolás felbontása után javasoljuk, hogy a tojáskeverék többi részét öntse egy zárható edénybe (lehetőleg üvegbe), és tárolja száraz és hűvös helyen.

Összetevők : kenyér, növényi fehérje kivonatok, tojás és tojástermékek, gabonafélék, cukrok (méz 1%), ásványi anyagok, zsírok és olajok, rovarok (1,5%), gyümölcsök, magvak

Gyártó : MANITOBA (Olaszország) Kiszerelés : 15 kg

Alkalmas közepes papagájok számára

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tojáskeverék közepes papagájok és madarak számára
Súly: 15 kg
Csomagolás: 15 kg
Csomag súlya: 15 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: