Sarok ülőrúd kalitkába papagájoknak Sandy Perch M

Kód: 7639
Nincs értékelés
Márka: ParrotClub
6 700 Ft
Raktáron (>5 ks)
Várható kézbesítés:
2024.4.24
Szállítási lehetőségek
Sarok koptató ülőrúd papagájoknak, hossz 20 cm.

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Csak az EREDETI nyújt tökéletes gondoskodást a papagájai karmainak! Nálunk eredeti Sandy Perches-t kap egyedi felülettel. Az ülőrúd magja rendkívül kemény manzanita fából áll, amelyet speciális Sandy Perch koptató réteggel vontak be. A felhasznált természetes adalékoknak és természetes termékeknek köszönhetően ez az áru garantáltan TOXINMENTES.

A tisztítása rendkívül egyszerű: Az ülőrúd egy puha kefe és egy kis meleg víz segítségével megtisztítható a szennyeződésektől. Mivel ezeken az ülőrudakon nincsenek nagy pórusok, nem színeződik el a gyümölcsöktől stb. A gyors száradása így gyorsan ismét használhatóvá teszi.

Tipp:  Hogy a karmok a lehető leghatékonyabban kophassanak, ajánlott a tálkák közelébe vagy olyan helyre elhelyezni, ahol a papagája a leggyakrabban tartózkodik. Ezzel biztosítva lesz a karmok rendszeres koptatása.

Hogyan válasszuk ki az ülőrúd megfelelő vastagságát? A megfelelő vastagság a papagájok számára olyan, hogy amikor a papagáj az ülőrúdon ül, ne kapcsolódjanak össze a karmai az ülőrúd két oldalán. Általánosan érvényes, hogy jobb vastagabb ülőrudat választani, mint vékonyat (például a jákó papagájának inkább olyan ülőrudat rendeljen, ami eredetileg arának készült - soha nem fordítva)

Hogyan kell felszerelni ezt a papagáj ülőrudat? Teljesen egyszerűen. Az ülőrúd végén szárnyas anyacsavar és két alátét található. Csavarja le az anyát és vegye le az egyik alátétet. Helyezze az ülőrudat a ketrec rácsának egyik oldaláról, a másik oldalról húzza rá az alátétet, majd a szárnyas anyát ütközésig húzza be. Az ülőrúd ezzel stabil lesz.

Az ülőrúd minden, 3,5cm-ig terjedő dróttávolságú kalitkára felhelyezhető.

Alkalmas közepes papagájok számára (nimfapapagáj, rozella, amazon, pionusok...)

Különböző színekben szállítjuk.

Méret: M, kb. 20cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ülők papagájok és madarak számára
Hossz: 20 cm
Kiegészítők: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: