Prémiumeledel hullámos papagájoknak Manitoba Budgies Best Premium 1kg

Kód: 6120/1
Nincs értékelés
1 800 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2024.9.6
Szállítási lehetőségek
Komplett prémium takarmány hullámos papagájoknak vitamin granulátumokkal. Csomagolás: 1kg

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Komplett prémium takarmány hullámos papagájoknak vitamin granulátumokkal.

Naponta adjon friss eledelt.

Mindig biztosítson elegendő ivóvizet.

A NectarManitoba vitamingranulátum a tápanyagok jelentős forrása minden tenyésztői időszakban.

Összetétel: Gabonafélék, tojás és tojástermékek, növényi fehérjekivonatok, ásványi anyagok.

Miért nem eszi meg a papagájom az eleség némelyik magját és hogyan kell helyesen etetni? ez hasonló, mint az embereknél :) - a papagájok többnyire csak azt eszik meg, ami ízlik nekik, ha elegendő étel van a tálkában. Ha a papagája csak egyes magokat választ ki és eszik meg, első lépésben próbálja csökkenteni az adagját így próbálja rávenni, hogy a fennmaradó adagot is megegye. 

Hány tálka szükséges a papagájeledelhez?

  • Fiókák - ha frissen v elválasztott fiókája van otthon, használhat 3 tálkát (gyümölcsre, vízre és magokra). A fiókák esetében rendkívül fontos, hogy az elválasztást követő időszakban sokat egyenek. Az eleség fogyását folyamatosan ellenőrizze, hogy áttekintése legyen arról, mit eszik a fióka.
  • Felnőtt egyedek - az idősebb papagájoknál2 tálka ajánlott (akár szólóban vagy párban nevel papagájt) - egyet a vízre, egyet pedig az eleségre. Nem ajánljuk, hogy az eledelt egy tálkánál több tálkába tegye, mivel nem lesz áttekintése arról, mit és milyen mennyiségben evett meg a tollas barátja.  

Nálunk a cégben mi az ajánlott etetés?

  • reggel etesse friss gyümölccsel, faggyal szárított gyümölccsel vagy granulátummal. Reggel az alvást követően fel kell tölteni a vitamin és megfelelő tápanyag szintet, reggel a papagájok éhesek, tehát a szervezetükbe befogadhatják azt, ami számukra fontos.
  • délután kínáljon neki magkeveréket "hogy ne maradjon éhes" - ha maradt granulátum vagy faggyal szárított gyümölcs, keverje össze magokkal.
  • és természetesen ne feledkezzen meg a friss vízről sem :)

Tárolás: A csomagolás felnyitását követően ajánlott a tojásos keverék maradékát zárható edénybe átönteni (a legjobb az üvegedény), majd száraz és hűvös helyen tárolni.

Analitikai összetevők: nyersfehérje 22,0%, nyerszsír 7,5%, nyersrost 2,2%, nedvesség 10,0%, nyershamu 4,8%, kalcium 0,9%, foszfor 0,4%. Tápanyagadalékok (1 kg-ra): A vit. 15 000 IU, D3-vit. 1 900 IU,E- vit. 150 mg, K-vit. 8 mg, B1-vit. 18 mg, B2-vit. 25 mg, B3-vit. (pantoténsav ) 55 mg, PP-vit. (Niacin) 150 mg, B6-vit. 18 mg, B12-vit. 0,1 mg, H-vit. (Biotin) 0,8 mg, vit 100 mg, kolin-hidroklorid 1000 mg, Folic 6 mg, vas E1 100 mg, cink E6 25 mg, mangán E5 15 mg, rézE4 2,5 mg.

Csomagolás: 1kg

Gyártó: Manitoba (Olaszország)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gabonák minden típusú papagáj és madár számára
Súly: 0.856 kg
Csomagolás: 1kg
Csomag súlya: 1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: