Parafa ülőrúd papagájoknak és madaraknak Parafa ülőrúd M

Kód: H76101
Nincs értékelés
9 600 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2024.7.8
Szállítási lehetőségek
Parafa ülőke közepes papagájoknak, M nagyság, méret: 16 x 7 cm (200g)

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Parafa ülőke közepes papagájoknak, hossza 16cm, szélessége 7cm. Abszolút újdonság egyenesen a természetből!!!

A természetes parafa ülőke természetes pihenőhely a tollas barátja számára, hiszen parafából (100% természetes termékből) készült. A szárnyas anyának köszönhetően bármely papagájketrecre könnyen felrögzíthető.   EGYEDI JELLEMZŐ: az ülőkéknagyon kemény fából készültek, tehát a harapdálásból eredő hosszas élvezeteket követően megmarad a (természetes) ülő- és alvóhely! Ideális a sérült csőrrel rendelkező papagájoknak is, mivel a felső réteg parafa puha. Mivel a parafa viszonylag szilárd és kicsit rugalmas, sokkal tovább bírja, mint a normál fakéreg.   A papagájok ezeket a parafa ülőkéket imádják, mivel a rendszertelen felület miatt kellemes és puha felületet éreznek, ami biztosítja a lábak masszírozását (vérellátását), s a formájuknak köszönhetően nagyon jó karomfogást nyújtanak a papagájoknak. Ennek köszönhetően a karmok és csőrök koptatása máris szórakoztatóbb.  

A tisztítása rendkívül egyszerű: Az ülőrúd egy puha kefe és egy kis meleg víz segítségével megtisztítható a szennyeződésektől. A gyors száradása így gyorsan ismét használhatóvá teszi.

Hogyan kell felszerelni ezt a papagáj ülőkét? Teljesen egyszerűen. Az ülőrúd végén szárnyas anyacsavar és két alátét található. Csavarja le az anyát és vegye le az egyik alátétet. Helyezze az ülőkét a ketrec rácsának egyik oldaláról, a másik oldalról húzza rá az alátétet, majd a szárnyas anyát ütközésig húzza be. Az ülőke ezzel stabil lesz.

Tipp:  Hogy a karmok a lehető leghatékonyabban kophassanak, ajánlott a tálkák közelébe vagy olyan helyre elhelyezni, ahol a papagája a leggyakrabban tartózkodik. Ezzel biztosítva lesz a karmok rendszeres koptatása.

  Méretek: kb. 16x7 cm

FIGYELEM!: Mivel természetes termékről van szó, ezért minden termék egyedi, így az ábrától enyhén eltérhet a mérete, alakja és színe tekintetében.    Alkalmas közepes papagájoknak

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ülők papagájok és madarak számára
Súly: 0.49 kg
Hossz: 16 cm
Kiegészítők: igen
Méret: M

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: