Tejút 36 x 18 cm: fém játékpapagáj ketrecben, rágcsálnivaló ásványi kövekkel

Kód: 7744
Kiárusítás
Nincs értékelés
Márka: ParrotClub
5 350 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2024.7.8
Szállítási lehetőségek

Válogatott fém játék ásványi kövekkel csillag alakban. Méret: 36 x 18 cm

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Készítsd fel tollas barátodat egy izgalmas űrutazásra a ketrec kényelméből ezzel a fantáziadús Tejút papagájjátékkal! Ezt a fém játékot úgy tervezték, hogy színes és változatos szórakozást vigyen papagája életébe. Tökéletes a közepes méretű papagájok számára, akik szeretnek új textúrákat és anyagokat kipróbálni.

Akis csillag alakú ásványi kövekkel kialakított játék tökéletes rágcsálnivalót biztosít a kíváncsi csőrök számára, amely nemcsak szórakoztatja papagáját, hanem csőrének egészségéről is gondoskodik. Minden egyes mozdulatnál kellemes csilingelő hangokat ad ki, amelyek hosszú időre lekötik és szórakoztatják papagáját.

A játék bármilyen papagájketrecben használható. Egyszerűen rögzíthető a kalitkához egy kapcs segítségével.

AMilky Way nem csak egy játék, hanem egy kapu a végtelen szórakozáshoz és felfedezéshez. Tollas kozmonautái imádni fogják a felfedezést és az interakciót ezzel a játékkal, amely fizikai és mentális stimulációt egyaránt biztosít. Biztosítsa tollas csillagai számára a legjobb űrbéli szórakozást a Milky Way játékunkkal!

Tipp: Helyezze a játékot körülbelül 10-20 cm-re az ülőrúdtól (papagája méretétől függően), hogy a papagáj könnyen hozzáférhessen az ülőrúdról a játékhoz (úgy helyezze el, hogy játék közben erőfeszítést kelljen kifejteniük). Ez biztosítja, hogy a lábizmok erősödjenek, és egyúttal pozitívan fejleszti a koordinációt is

Elsődleges számunkra tollas barátaid boldog és örömteli élete, ezért garantáljuk, hogy az áruházunkban található összes játék egészségre ártalmatlan anyagokból készül.

Kérjük, vegye figyelembe: rendszeresen ellenőrizze a terméket a sérülések szempontjából, és cserélje ki, ha komolyabb sérülést fedez fel - ellenkező esetben nem zárható ki az állat sérülése.

Anyag: fém, pamut, ásványi kövek

Méret: 36 x 18 cm

Közepes méretű papagájok számára alkalmas

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: