Lámpa a megtermékenyített tojások ellenőrzésére Nobby

Kód: 60500
Nincs értékelés
Márka: NOBBY
4 750 Ft
Raktáron (2 ks)
Várható kézbesítés:
2024.5.24
Szállítási lehetőségek
Tojás átvilágító, ellenőrző lámpa. Két elemmel együtt.

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Tojás átvilágító lámpa Ez a lámpa lehetővé teszi a tojások átvilágítását és ellenőrzését, hogy a nőstény alatt a tojások meg vannak-e termékenyítve.

Ha saját maga kelteti otthon a papagájokat, és meg akarja tudni, hogy a tojások-e meg vannak-e termékenyítve, jó szolgálatot tesz ez a lámpa. A tojások átvilágításával már a keltetés első napjaiban egyszerűen megkülönböztetheti a megtermékenyített és nem megtermékenyített tojásokat.

A tojások első átvilágítását a keltetés első harmadában kellene elvégezni, tehát a tojások keltetőbe helyezésének nyolcadik napján. A tojások átvilágítását a legjobb sötét helyiségben végezni, és néhány másodpercnél soha ne világítsa át hosszabban, hogy ne károsítsa a tojásban fejlődő magzatot. A tojások átvilágítása úgy zajlik, hogy a tojást helyezze közvetlenül az átvilágító lámpára, hogy a fény áthaladjon a tojáshéjon. Amegtermékenyített tojásoknál meglehetősen jól látható a csírakorong, amelytől a hajszálerek vezetnek. Ha a tojás belsejében csak zavaros tartalom van, akkor a tojás nincs megtermékenyítve ezért vegye ki a keltetőből, hogy ne szaporodjanak benne a baktériumok vagy a penész.

A csomagolás elemeket tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kiegészítők papagájketrecekhez
Súly: 0.037 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: