Koptató ülőrúd kis papagájoknak és madaraknak Stone Perch S 13cm

Kód: 5922
Nincs értékelés
Márka: ParrotClub
5 100 Ft
Raktáron (2 ks)
Várható kézbesítés:
2024.7.25
Szállítási lehetőségek
Koptató ülőrúd kis papagájoknak. Hosszúság: 13cm

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Koptató cementes ülőrúd kis papagájoknak, hossza 13 cm, a kalitka rácsára rögzíthető, a tollas kedvence karmainak és lábának a kezelésére szolgál.

A tisztítása rendkívül egyszerű: Az ülőrúd egy puha kefe és egy kis meleg víz segítségével megtisztítható a szennyeződésektől. Mivel ezeken az ülőrudakon nincsenek nagy pórusok, nem színeződik el a gyümölcsöktől stb. A gyors száradása így gyorsan ismét használhatóvá teszi.

Tipp:  Hogy a karmok a lehető leghatékonyabban kophassanak, ajánlott a tálkák közelébe vagy olyan helyre elhelyezni, ahol a papagája a leggyakrabban tartózkodik. Ezzel biztosítva lesz a karmok rendszeres koptatása.

Hogyan válasszuk ki az ülőrúd megfelelő vastagságát? A megfelelő vastagság a papagájok számára olyan, hogy amikor a papagáj az ülőrúdon ül, ne kapcsolódjanak össze a karmai az ülőrúd két oldalán. Általánosan érvényes, hogy jobb vastagabb ülőrudat választani, mint vékonyat (például a jákó papagájának inkább olyan ülőrudat rendeljen, ami eredetileg arának készült - soha nem fordítva)

Hogyan kell felszerelni ezt a papagáj ülőrudat? Teljesen egyszerűen. Az ülőrúd végén szárnyas anyacsavar és két alátét található. Csavarja le az anyát és vegye le az egyik alátétet. Helyezze az ülőrudat a ketrec rácsának egyik oldaláról, a másik oldalról húzza rá az alátétet, majd a szárnyas anyát ütközésig húzza be. Az ülőrúd ezzel stabil lesz.

Méret: 13cm

Alkalmas kis papagájok (hullámos papagájok, nimfapapagájok...) számára

Az ülőrudat az aktuálisan elérhető színekben szállítjuk

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ülők papagájok és madarak számára
Súly: 2.2 kg
Hossz: 13 cm
Kiegészítők: igen
Méret: S

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: