Kalitka papagájoknak és madaraknak Montana Cages Hacienda Play Antik

Kód: K33026
Nincs értékelés
269 050 Ft
Raktáron (2 ks)
Várható kézbesítés:
2024.5.24
Szállítási lehetőségek
Hacienda Play kalitka játszótérrel közepes és nagy papagájoknak, szín: Antik (sötét szín)

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Hacienda Play kalitka játszótérrel közepes és nagy papagájoknak a Montana cages cégtől, mérete 91 x 71 x 181 cm Antik (sötét) színben.

Montana Cages - A „Classic Line“ sorozat legkelendőbb modelljének legújabb generációja.Az új ajtózár és az etetők ajtajának új záró rendszere a szuper robusztus fémkerekekkel együtt ennek a kalitkának új dimenziót kölcsönöznek. A kalitka teteje a játszótérrel mostkét emeletes, ami által a tollas kedvenceinknek még több játszási lehetőséget kínál.

Az új Hacienda Playt a játszótérrel és ülőrudakkal együtt szállítjuk, négy külső nyitható ajtóval rozsdamentes acélból készült tálkával, az ötödik ajtó odú vagy madárfürdető elhelyezésére szolgál. A csomagolás szennyeződésfelfogókat is tartalmaz az eleség kipotyogásának megelőzésére. A Hacienda Play kalitka játszótérrel a kalitka felső részében levehető tálcát tartalmaz. A csomagolás tartalmaz: 

  • 4 rozsdamentes tálkát
  • fa ülőrudakat (gyalult, ajánlott természetes ülőrudakra cserélni)
  • Külső játszóteret a kalitkán rozsdamentes tálkákkal
  • levehető szennyeződésfelfogókat

Az AVILON® Powder Coating a kalitka porlakkal való bevonásának módszere, amely egyáltalán nem toxikus, egyúttal hosszabb ideig képes sérülések nélkül ellenállni tollas kedvencei csőrének és karmainak.

Madárház tisztítása Szokványos fertőtlenítés Az erős és hosszantartó bevonatnak köszönhetően a tisztítást 1x naponta az alsó rácsok enyhe lepermetezésével javasoljuk végezni. Hagyja a vizet 5 percig hatni és csupán papírtörlő vagy textil segítségével törölje le. A durvább szennyeződéseket (puha) kefével és meleg vízzel távolíthatja el. Ha ilyen módon gondoskodik a kalitkáról a papagájai lakhelye évek múltán is olyan lesz, mint az új.

Alapos fertőtlenítést  4-6 hetente 1x javaslunk F10 fertőtlenítőszer segítségével (választhat SC - tisztítószer menteset vagy SCXD - tisztítószereset) permetező segítségével vigye fel, majd hagyja hatni. Ezzel megelőzést biztosít a tollas kedvenceinek a baktériumokkal és vírusokkal szemben.

Tipp: Tapasztalataink alapján a grit a papagáj kalitka tálcáján mint alom vált be, mivel a grit rendkívül jól magába szívja a nedvességet. A napi tisztítás rendkívül egyszerű, pl. a macska WC tisztítására szánt lapát segítségével. A kalitka naponta pár perc alatt kitisztítható. Egyúttal a grit nagyon jól bevonja az ürüléket, a lepotyogott gyümölcsöt és az élelmet. Ezzel csökken a penész és a baktérium terjedésének kockázata.

Méret (SzxMéXMa):

  • kb. 91 x 71 x 181 cm (szennyeződésfelfogó nélkül)
  • kb. 116 x 95 x 181 cm (szennyeződésfelfogóval)

Madárház belső magassága: 123 cm Huzaltávolság: 25 mm Huzalvastagság: 5 mm Tömeg 67 kg Szín: Antik (sötét szín)   Alkalmas közepes és nagy papagájok (jákó, amazon, nemespapagáj...)   Megjegyzés: Ez a kalitka nem alkalmas kis madárfajok számára mint a kanárik, hullámos papagájok, nimfapapagájok...  A fenti értékek csupán tájékoztató jellegűek!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ketrecek, állványok és kiegészítők papagájokhoz
Súly: 70 kg
Szín: anthracit
Ketrec: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: