Kalitka nagy papagájoknak Montana Cages Castell Dome Antik

Kód: K33035
Nincs értékelés
313 250 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2024.9.6
Szállítási lehetőségek
Kalitka nagy és közepes papagájoknak Castell Dome, színe: Antik (sötét szín)

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Montana cages Castell Dome papagáj kalitka Antik (sötét) színben.

Ez a kalitka minden nagy papagáj számára alkalmas.  A két helyzetű zárat egyetlen csőr sem tudja kinyitni, és a rozsdamentes tálkákat sem tudja ledobni a tartóról. A szennyeződésfelfogók felfogják az elfogyasztatlan eleséget, amivel segítenek nagyobb rendet tartani a kalitka körül. A kalitka tartalmaz továbbá ülőrudakat, rostot, tálcát, négy rozsdamentes tálkátcsapóajtót és egy opciós ajtót a fészkelő odú vagy madárfürdető csatlakoztatásához. A Castell Dome stabil lábakon áll kerekeken a kalitka könnyű mozgatásához (dekoráció nélkül) Az AVILON® Powder Coating a kalitka porlakkal való bevonásának módszere, amely egyáltalán nem toxikus, egyúttal hosszabb ideig képes sérülések nélkül ellenállni tollas kedvencei csőrének és karmainak.

Madárház tisztítása Szokványos fertőtlenítés Az erős és hosszantartó bevonatnak köszönhetően a tisztítást 1x naponta az alsó rácsok enyhe lepermetezésével javasoljuk végezni. Hagyja a vizet 5 percig hatni és csupán papírtörlő vagy textil segítségével törölje le. A durvább szennyeződéseket (puha) kefével és meleg vízzel távolíthatja el. Ha ilyen módon gondoskodik a kalitkáról a papagájai lakhelye évek múltán is olyan lesz, mint az új.

Alapos fertőtlenítést  4-6 hetente 1x javaslunk F10 fertőtlenítőszer segítségével (választhat SC - tisztítószer menteset vagy SCXD - tisztítószereset) permetező segítségével vigye fel, majd hagyja hatni. Ezzel megelőzést biztosít a tollas kedvenceinek a baktériumokkal és vírusokkal szemben.

Tipp: Tapasztalataink alapján a grit a papagáj kalitka tálcáján mint alom vált be, mivel a grit rendkívül jól magába szívja a nedvességet. A napi tisztítás rendkívül egyszerű, pl. a macska WC tisztítására szánt lapát segítségével. A kalitka naponta pár perc alatt kitisztítható. Egyúttal a grit nagyon jól bevonja az ürüléket, a lepotyogott gyümölcsöt és az élelmet. Ezzel csökken a penész és a baktérium terjedésének kockázata.

Műszaki paraméterek Méret (SzxMéXMa)

  • 100 x 91 x 185 cm szennyeződésfelfogó nélkül
  • 124 x 115 x 185 szennyeződésfelfogóval

Belső magasság 151 cm Rácsok közötti távolság 25 mm Drótvastagság5 mm Tömeg: 82 kg

Szín: Antik (sötét szín)

Alkalmas: minden közepes és nagy papagáj számára (jákó, amazon, nemespapagáj, kakadu...) A fenti értékek csupán tájékoztató jellegűek! Műszaki fejlesztés vagy változat alapján a változtatások joga fenntartva!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ketrecek, állványok és kiegészítők papagájokhoz
Súly: 85 kg
Szín: anthracit
Ketrec: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: