Kalitka kis papagájoknak és madaraknak Montana Cages Finca II Play Platinum

Kód: K33012A
Nincs értékelés
180 650 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2023.7.25
Szállítási lehetőségek
Kalitka közepes papagájoknak, játszótérrel, Finca II Play, szín: Platinum (világos szín)

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Kalitka közepes papagájoknak, játszótérrel a Montana cages Finca II Play kalitka felső részében, szín: Platinum (világos szín)

Az új Finca II Play attól kivételes, hogy a kalitka tetején játszótér található, különböző szinten két ülőrúddal, ahol a papagáj a kalitkán kívül töltheti az időt. Ezt a modellt rosttal, rozsdamentes tálkákkal, szennyeződésfelfogókkal, amelyek megakadályozzák az ételmaradék kipotyogását, és stabil állvánnyal együtt szállítjuk, kerekekkel, a kalitka egyszerű mozgatásához. (dekoráció nélkül) Az AVILON® Powder Coating a kalitka porlakkal való bevonásának módszere, amely egyáltalán nem toxikus, egyúttal hosszabb ideig képes sérülések nélkül ellenállni tollas kedvencei csőrének és karmainak.

A csomagolás tartalmaz:

  • rozsdamentes tálkákat
  • rács
  • gyalult fa ülőrudakat
  • szennyeződésfelfogókat.

Madárház tisztítása Szokványos fertőtlenítés Az erős és hosszantartó bevonatnak köszönhetően a tisztítást 1x naponta az alsó rácsok enyhe lepermetezésével javasoljuk végezni. Hagyja a vizet 5 percig hatni és csupán papírtörlő vagy textil segítségével törölje le. A durvább szennyeződéseket (puha) kefével és meleg vízzel távolíthatja el. Ha ilyen módon gondoskodik a kalitkáról a papagájai lakhelye évek múltán is olyan lesz, mint az új.

Alapos fertőtlenítést  4-6 hetente 1x javaslunk F10 fertőtlenítőszer segítségével (választhat SC - tisztítószer menteset vagy SCXD - tisztítószereset) permetező segítségével vigye fel, majd hagyja hatni. Ezzel megelőzést biztosít a tollas kedvenceinek a baktériumokkal és vírusokkal szemben.

Tipp: Tapasztalataink alapján a grit a papagáj kalitka tálcáján mint alom vált be, mivel a grit rendkívül jól magába szívja a nedvességet. A napi tisztítás rendkívül egyszerű, pl. a macska WC tisztítására szánt lapát segítségével. A kalitka naponta pár perc alatt kitisztítható. Egyúttal a grit nagyon jól bevonja az ürüléket, a lepotyogott gyümölcsöt és az élelmet. Ezzel csökken a penész és a baktérium terjedésének kockázata.

Műszaki paraméterek: Méret (SzxMéXMa)

  • 65 x 61 x 176 cm szennyeződésfelfogó nélkül
  • 80 x 76 x 176 cm szennyeződésfelfogóval

Belső magasság 91 cm Rácsok közötti távolság 15 mm Huzalvastagság: 3,5 mm Tömeg: 35 kg

Szín: Platinum (világos szín) Alkalmas minden közepes papagáj (nimfapapagájok, rozellák, sándorpapagájok, amazonok....) számára A fenti értékek csupán tájékoztató jellegűek! Műszaki fejlesztés vagy változat alapján a változtatások joga fenntartva!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ketrecek, állványok és kiegészítők papagájokhoz
Súly: 45 kg
Szín: szürke
Ketrec: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: