Kalitka kis papagájoknak és madaraknak Montana Cages Finca II Play Platinum

Kód: K33012A
Nincs értékelés
190 350 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2024.4.12
Szállítási lehetőségek
Ketrec közepes méretű papagájok számára, játszótérrel a ketrec tetején Montana ketrecek Finca II Play, szín: Platinum (világos szín)

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Ketrec közepes méretű papagájok számára, játszótérrel a ketrec tetején Montana ketrecek Finca II Play, szín: Platinum (világos szín)

Az új Finca II Play egyedülálló, mivel a ketrec tetején egy játszótér található két különböző magasságú ülőkével, ahol a papagáj a ketrecen kívül is töltheti az idejét. Ez a modell ráccsal, rozsdamentes acél tálakkal, az ételmaradékok kihullását megakadályozó csapdákkal és a ketrec könnyű kezelését biztosító stabil, kerekeken álló állvánnyal van felszerelve. (díszítés nélkül) Az AVILON® porbevonat a ketrec porbevonásának olyan módszere, amely teljesen nem mérgező. ugyanakkor hosszabb ideig károsodás nélkül ellenáll tollas kedvencei csőrének és karmainak.

A csomag tartalma: A ketrec a következő termékekkel van felszerelve:

  • rozsdamentes acél tálak
  • rács
  • fából készült gyalult ülőrudak
  • piszokcsapdák.

A volier tisztítása Rutinszerű fertőtlenítés A szilárd és tartós szín miatt naponta egyszer javasoljuk a tisztítást, az alsó rácsok óvatos, szórófejes flakonból vízzel történő permetezésével. Hagyja a vizet 5 percig állni, majd egyszerűen törölje át egy papír- vagy pamutkendővel. A durva szennyeződéseket egy kefével (puha sörtékkel) és forró vízzel lehet eltávolítani. Ezzel az ápolással a volier olyan lesz, mintha új lenne papagája számára, még sok év után is.

Azalapos fertőtlenítés 4-6 hetente egyszer ajánlott F10 fertőtlenítőszerrel (választhat SC - tisztítószer nélkül vagy SCXD - tisztítószerrel) egyszerű alkalmazásával egy szórófejes flakonból, majd hagyja megszáradni. Ez biztosítja, hogy tollas barátait megóvja a baktériumoktól és vírusoktól.

Tipp: Tapasztalataink alapján a sóder jól bevált alomanyagként a papagájketrecek tálcáiban, mivel a sóder nagyon jól felszívja a nedvességet. A napi tisztítás nagyon egyszerű pl. egy macskaalom-tálca tisztítókanállal. A ketrec naponta néhány perc alatt kitakarítható. Ugyanakkor a grit nagyon jól bevonja az ürüléket és a lehullott gyümölcsöket és ételeket. Ez csökkenti a penész és a baktériumok terjedésének kockázatát.

Műszaki paraméterek Méretek (Sz x D x H):

  • Csapda nélkül: 63 x 56 x 165 cm
  • 77 x 71 x 165 cm csapdával

Belső magasság: 84 cm

Rácsok távolsága: 18 mm

Drótvastagság: 3,5 mm

Súly: 35 kg

Színe: 1,5 kg: A fenti értékek tájékoztató jellegűek! Technikai fejlesztések vagy variánsváltozások alapján fenntartva!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ketrecek, állványok és kiegészítők papagájokhoz
Súly: 45 kg
Szín: szürke
Ketrec: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: