Kalitka kis madaraknak papagájoknak Montana Cages Madeira I Platinum

Kód: K35061
Nincs értékelés
115 600 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2024.7.8
Szállítási lehetőségek
Kalitka kis és közepes papagájok és kis egzotikus madarak számára, szín: Platinum (világos szín)

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Kalitka kis és közepes papagájok és kis egzotikus madarak számára Platinum színben (világos szín)

Kalitka a neves Montana Cages kalitkagyártótól, hat ajtóval, amelyek a fészkelőodúk vagy madárfürdetők összekapcsolására alkalmasak. Nagy előnye a csapóajtó és a levehető tető. A rozsdamentes acél tálkák és az ülőrudak a csomagolás részét képezik )dekoráció nélkül).

Az AVILON® Powder Coating a kalitka porlakkal való bevonásának módszere, amely egyáltalán nem toxikus, egyúttal hosszabb ideig képes sérülések nélkül ellenállni tollas kedvencei csőrének és karmainak.

Madárház tisztítása Szokványos fertőtlenítés Az erős és hosszantartó bevonatnak köszönhetően a tisztítást 1x naponta az alsó rácsok enyhe lepermetezésével javasoljuk végezni. Hagyja a vizet 5 percig hatni és csupán papírtörlő vagy textil segítségével törölje le. A durvább szennyeződéseket (puha) kefével és meleg vízzel távolíthatja el. Ha ilyen módon gondoskodik a kalitkáról a papagájai lakhelye évek múltán is olyan lesz, mint az új.

Alapos fertőtlenítést  4-6 hetente 1x javaslunk F10 fertőtlenítőszer segítségével (választhat SC - tisztítószer menteset vagy SCXD - tisztítószereset) permetező segítségével vigye fel, majd hagyja hatni. Ezzel megelőzést biztosít a tollas kedvenceinek a baktériumokkal és vírusokkal szemben.

Tipp: Tapasztalataink alapján a grit a papagáj kalitka tálcáján mint alom vált be, mivel a grit rendkívül jól magába szívja a nedvességet. A napi tisztítás rendkívül egyszerű, pl. a macska WC tisztítására szánt lapát segítségével. A kalitka naponta pár perc alatt kitisztítható. Egyúttal a grit nagyon jól bevonja az ürüléket, a lepotyogott gyümölcsöt és az élelmet. Ezzel csökken a penész és a baktérium terjedésének kockázata.

Műszaki paraméterek Méret (SzxMéXMa): 69 x 45 x 141 cm Belső magasság 70 cm Rácsok közötti távolság 10 mm Huzalvastagság: 2 mm Tömeg: 25 kg

 

Szín: Platinum (világos szín)

Alkalmas: minden kis papagáj és apró egzotikus madár számára, például kanári, rozella, hullámos papagáj, nimfapapagáj, közepes ausztráliai és dél-amerikai papagáj, agapornisz, gerle és minden egyéb kis papagájfaj számára. A fenti értékek csupán tájékoztató jellegűek! Műszaki fejlesztés vagy változat alapján a változtatások joga fenntartva!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ketrecek, állványok és kiegészítők papagájokhoz
Súly: 25 kg
Szín: szürke
Ketrec: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: