Eledel ausztráliai közepes papagájoknak Manitoba Austral Aisian Parakeets 3kg

Kód: 26036/3
Nincs értékelés
4 500 Ft
Raktáron (2 ks)
Várható kézbesítés:
2024.5.24
Szállítási lehetőségek
Prémium magkeverék ausztráliai és ázsiai közepes papagájoknak granulátumokkal. Csomagolás: 3kg

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Manitoba AUSTRAL ASIA PARAKEETS 3kg csomagban

Napraforgó keverék papagájoknak az ausztráliai és ázsiai térségekből. 5% Nektar Manitoba granulátummal és osztrigával gazdagítva.

Minden nap frissen adja és biztosítson elegendő ivóvizet.

 

Miért nem eszi meg a papagájom az eleség némelyik magját és hogyan kell helyesen etetni? ez hasonló, mint az embereknél :) - a papagájok többnyire csak azt eszik meg, ami ízlik nekik, ha elegendő étel van a tálkában. Ha a papagája csak egyes magokat választ ki és eszik meg, első lépésben próbálja csökkenteni az adagját így próbálja rávenni, hogy a fennmaradó adagot is megegye. 

Hány tálka szükséges a papagájeledelhez?

  • Fiókák - ha frissen v elválasztott fiókája van otthon, használhat 3 tálkát (gyümölcsre, vízre és magokra). A fiókák esetében rendkívül fontos, hogy az elválasztást követő időszakban sokat egyenek. Az eleség fogyását folyamatosan ellenőrizze, hogy áttekintése legyen arról, mit eszik a fióka.
  • Felnőtt egyedek - az idősebb papagájoknál2 tálka ajánlott (akár szólóban vagy párban nevel papagájt) - egyet a vízre, egyet pedig az eleségre. Nem ajánljuk, hogy az eledelt egy tálkánál több tálkába tegye, mivel nem lesz áttekintése arról, mit és milyen mennyiségben evett meg a tollas barátja.  

Nálunk a cégben mi az ajánlott etetés?

  • reggel etesse friss gyümölccsel, faggyal szárított gyümölccsel vagy granulátummal. Reggel az alvást követően fel kell tölteni a vitamin és megfelelő tápanyag szintet, reggel a papagájok éhesek, tehát a szervezetükbe befogadhatják azt, ami számukra fontos.
  • délután kínáljon neki magkeveréket "hogy ne maradjon éhes" - ha maradt granulátum vagy faggyal szárított gyümölcs, keverje össze magokkal.
  • és természetesen ne feledkezzen meg a friss vízről sem :)

Tárolás: A csomagolás felnyitását követően ajánlott a tojásos keverék maradékát zárható edénybe átönteni (a legjobb az üvegedény), majd száraz és hűvös helyen tárolni.

Összetétel: Fehér francia köles, kanáriköles, kardy, IREGI csíkos napraforgó, sárga köles, fehér cirok, hántolt zab, NectarManitoba 2 mm vitamin granulátum, piros köles, paddy rizs, búza, hajdina, egyiptomi fehér napraforgó, lenmag, madárköles, szárított csipkebogyó

Csomagolás: 3kg

Gyártó: Manitoba (Olaszország)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szemek közepes és nagy papagájok számára
Súly: 3.21 kg
Csomagolás: 3 kg
Csomag súlya: 3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: