Duplakalitka nagy papagájoknak és madaraknak Montana Cages Palace Antik

Kód: K35030
Nincs értékelés
470 400 Ft
Raktáron (3 ks)
Várható kézbesítés:
2024.4.24
Szállítási lehetőségek
Duplakalitka közepes és nagy papagájoknak, szín: Antik (sötét szín)

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Duplakalitka közepes és nagy papagájoknak Palace, színe: Antik (sötét szín) A neves Montana cages gyártó Palace modellje hasonlít a Los Angeles és Chicago modellekhez, amelyek elválasztó ráccsal rendelkeznek, amely a kalitkát két külön működő kalitkára osztja fel. Tartalmaz csapóajtót,rozsdamentes tálkát, ülőrudakat, szennyeződésfelfogót és ajtót a fészkelő odú rögzítéséhez. A stabil lábak kerekeken a könnyű mozgatását garantálják.

A csomagolás tartalmaz:

  • csapóajtót
  • rozsdamentes tálkákat
  • ülőrudakat
  • szennyeződésfelfogókat
  • ajtót a fészkelő odú rögzítéséhez.
  • praktikus csapóajtó, elválasztó rács

Az elválasztó rács a kalitkát két önálló kalitkára osztja, ha a helyzet megkívánja. Vagy az elválasztó rácsot kiveheti és tollas barátainak királysága lesz, amelyben öröm élni. Az AVILON® Powder Coating a kalitka porlakkal való bevonásának módszere, amely egyáltalán nem toxikus, egyúttal hosszabb ideig képes sérülések nélkül ellenállni tollas kedvencei csőrének és karmainak.

Madárház tisztítása Szokványos fertőtlenítés Az erős és hosszantartó bevonatnak köszönhetően a tisztítást 1x naponta az alsó rácsok enyhe lepermetezésével javasoljuk végezni. Hagyja a vizet 5 percig hatni és csupán papírtörlő vagy textil segítségével törölje le. A durvább szennyeződéseket (puha) kefével és meleg vízzel távolíthatja el. Ha ilyen módon gondoskodik a kalitkáról a papagájai lakhelye évek múltán is olyan lesz, mint az új.

Alapos fertőtlenítést  4-6 hetente 1x javaslunk F10 fertőtlenítőszer segítségével (választhat SC - tisztítószer menteset vagy SCXD - tisztítószereset) permetező segítségével vigye fel, majd hagyja hatni. Ezzel megelőzést biztosít a tollas kedvenceinek a baktériumokkal és vírusokkal szemben.

Tipp: Tapasztalataink alapján a grit a papagáj kalitka tálcáján mint alom vált be, mivel a grit rendkívül jól magába szívja a nedvességet. A napi tisztítás rendkívül egyszerű, pl. a macska WC tisztítására szánt lapát segítségével. A kalitka naponta pár perc alatt kitisztítható. Egyúttal a grit nagyon jól bevonja az ürüléket, a lepotyogott gyümölcsöt és az élelmet. Ezzel csökken a penész és a baktérium terjedésének kockázata.

Műszaki paraméterek Méret (SzxMéXMa)

  • 163 x 81 x 185 cm szennyeződésfelfogó nélkül
  • 183 x 101 x 185 cm szennyeződésfelfogóval

Belső magasság 145 cm Rácsok közötti távolság 25 mm Drótvastagság5 mm Tömeg: 131 kg

Szín: Antik (sötét szín). Alkalmas: minden közepes és nagy papagáj számára A fenti értékek csupán tájékoztató jellegűek! Műszaki fejlesztés vagy változat alapján a változtatások joga fenntartva!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ketrecek, állványok és kiegészítők papagájokhoz
Súly: 135 kg
Szín: anthracit
Ketrec: igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: