Cube Stacker Pinata 5,5 x 20 cm: vidám, színes pinata a papagájok számára, hogy rágcsálhassák.

Kód: 7927
Kiárusítás
Nincs értékelés
3 900 Ft
Raktáron (1 ks)
Várható kézbesítés:
2024.4.24
Szállítási lehetőségek

Vidám játék közepes és nagyobb papagájok számára, pinata alakú. Méretek: 5,5 x 20 cm

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Kínáljon papagájának tökéletes szórakozást a Cube Stacker Pinatával. Ezt az egyedülálló játékot kifejezetten közepes és nagyobb papagájok számára tervezték, akik szeretik a kihívásokat. Változatos színeivel és háromszintes szerkezetével az esztétikum és a szórakozás tökéletes kombinációját kínálja.

A Cube Stacker Pinata minden egyes emeletét összehajtogatott papírral töltik meg, hogy kíváncsiságra és játékosságra ösztönözzék. A ketrecen belül és kívül is elhelyezheti, és megfigyelheti, ahogy papagája boldogan szétszedi ezt a színes pinatát, megerősítve természetes viselkedésüket és ösztönözve a mentális stimulációt.

A játék alján szizál található, amely tökéletes rágcsálásra, és remek lehetőséget biztosít papagája számára, hogy csőrüket és állkapcsukat erősítsék. Ezen kívül a Cube Stacker Pinata szizál kötéllel rendelkezik, amelyhez könnyen felakasztható, így biztosítva a könnyű kezelhetőséget és az igényeinek megfelelő alkalmazkodóképességet.

Hagyja, hogy papagája felfedezzen, játsszon és tanuljon a Cube Stacker Pinatával - egy olyan játékkal, amely nemcsak szórakozást, hanem esztétikai előnyöket is hoz a környezetükbe.

Anyaga: papír, szizál

Méretek: 5,5 x 20 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: