Tojásos keverék nagy papagájoknak Wittemolen Parrot Coarse 10kg

Kód: 30012
Nincs értékelés
29 000 Ft
Raktáron (1 ks)
Várható kézbesítés:
2023.10.4
Szállítási lehetőségek
Wittemolen tojásos keverék nagy papagájoknak. Csomagolás: 10 kg

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

A Witte Molen cég Wittemolen Eggfood Coarse" tojásos kiegészítő eleség minden nagy papagájnak 5kg műanyag vödörbe csomagolva. Fehérjéket, rovarokat, gyógynövényeket és kiváló minőségű magvakat tartalmaz.

A Wittemolen vállalat már több évtizede foglalkozik tojásos eleség gyártásával, és a tojásos eledel gyártóinak vezető vállalatai közé tartozik.

- minden magevő madár számára - proteineket, vitaminokat, ásványi anyagokat és minden esszenciális aminosavat és zsírsavat tartalmaz a megfelelő összetételben. - durva struktúra (kisebb papagájfajok számára alkalmas)

Összetétel: Péktermékek, cukor, olajok és zsírok, magok, ásványi anyagok, növényi termékek, élesztő, tojástermékek Adagolás: A tojásos eledel a madaraknak (mértékkel) egész éven át adható, de a fészkelési és nevelési időszakban minden nap adható (az eleség 25 %). Ügyeljen arra, hogy a madarak ne emésszenek túl sok zsírt a pihenő időszakban.

Tipp: A tenyészidőszakban a papagájoknak fokozott vitaminbevitelre van szükségük, és ehhez avitaminok tojásos keveréken belüli etetése ideális. A tojásos keverékbe bármilyen vitamint belekeverhet vagy ízesítheti a kedvencgyümölccsel vagy zöldséggel, hogy növelje tollas barátai vitaminbevitelét.

Tárolás: A csomagolás felnyitását követően ajánlott a tojásos keverék maradékát zárható edénybe átönteni (a legjobb az üvegedény), majd száraz és hűvös helyen tárolni.

Csomagolás: 5kg - műanyag vödör

Alkalmas nagyobb papagájfajok számára (ara, kakadu,nemespapagáj, jákó, amazon, ...)

Gyártó: Wittemolen (Hollandia)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tojás és gyümölcs keverékek papagájoknak
Súly: 10.901 kg
Csomagolás: 10 kg
Csomag súlya: 10 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: