Tojásos keverék európai madaraknak Witttemolen 5kg

Kód: 30026
Nincs értékelés
26 150 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2023.7.25
Szállítási lehetőségek
Fokozott minőségű tojáskeverék európai és rovarevő madaraknak. Csomagolás: 5kg

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

"Eggfood for Forest Birds" a Witte Molen-től tojásos kiegészítő táplálék minden erdei (európai) és rovarevő madár számára. Fehérjéket, rovarokat, gyógynövényeket és kiváló minőségű magvakat tartalmaz.

A Wittemolen vállalat már több évtizede foglalkozik tojásos eleség gyártásával, és a tojásos eledel gyártóinak vezető vállalatai közé tartozik.

Kiegészítő eledel minden erdei madár és rovarevő madár számára - Fehérjéket, rovarokat, gyógynövényeket és kiváló minőségű magvakat tartalmaz

Összetétel: Péktermékek, növényi termékek, olajok és zsírok, cukor, magok (8,25%), rovarok (4,1%), gabona, ásványi anyagok, gyümölcs, tojás és tojástermékek, élesztő

Adagolás: A tojásos eledel a madaraknak (mértékkel) egész éven át adható, de a fészkelési és nevelési időszakban minden nap adható (az eleség 25 %). Ügyeljen arra, hogy a madarak ne emésszenek túl sok zsírt a pihenő időszakban.

Tipp: A tenyészidőszakban a papagájoknak fokozott vitaminbevitelre van szükségük, és ehhez avitaminok tojásos keveréken belüli etetése ideális. A tojásos keverékbe bármilyen vitamint belekeverhet vagy ízesítheti a kedvencgyümölccsel vagy zöldséggel, hogy növelje tollas barátai vitaminbevitelét.

Tárolás: A csomagolás felnyitását követően ajánlott a tojásos keverék maradékát zárható edénybe átönteni (a legjobb az üvegedény), majd száraz és hűvös helyen tárolni.

Csomagolás: 5kg  

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tojás és gyümölcs keverékek papagájoknak
Súly: 5.25 kg
Csomagolás: 5 kg
Csomag súlya: 5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: