Állvány papagájoknak Montana Cages Starlite Antik

Kód: K35015
Nincs értékelés
118 750 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Várható kézbesítés:
2024.9.6
Szállítási lehetőségek
Állvány minden közepes és nagy papagájfaj számára New Starlite. Szín: antik (sötét szín).

Részletes információ

Szállítási garancia
sértetlen áru
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
bárhova

Termék részletes leírása

Állvány papagájoknak New Starlite Antik (sötét színben )- a  Stand-Line sorozat kör alakú modellje

Szép állvány a Montana cages cégtől. Nagy rozsdamentes kör az alsó részében tálcával könnyen tisztítható és - a dizájnjának köszönhetően - ennek az állványnak a domináns részét alkotja. a két fogóra különböző szép játékokat akaszthat. A csomagolás tartalmaz ülőrudakat, két rozsdamentes tálkát és könnyen mosható tálcát A New Starlite állvány egyedi felületkezeléssel ellátott, amely Montana Avilon néven ismert. Az AVILON® Powder Coating a kalitka porlakkal való bevonásának módszere, amely egyáltalán nem toxikus, egyúttal hosszabb ideig képes sérülések nélkül ellenállni tollas kedvencei csőrének és karmainak.

Tipp tőlünk: Cserélje ki a fa ülőrudakat természetes ülőrudakra, növelve ezzel az állványa vonzerejét.

Madárház tisztítása Szokványos fertőtlenítés Az erős és hosszantartó bevonatnak köszönhetően a tisztítást 1x naponta a szerkezet enyhe lepermetezésével javasoljuk végezni. Hagyja a vizet 5 percig hatni és csupán papírtörlő vagy textil segítségével törölje le. A durvább szennyeződéseket (puha) kefével és meleg vízzel távolíthatja el. Ha ilyen módon gondoskodik az állványról a papagájai számáraévek múltán is olyan lesz, mint az új.

Alapos fertőtlenítést  4-6 hetente 1x javaslunk F10 fertőtlenítőszer segítségével (választhat SC - tisztítószer menteset vagy SCXD - tisztítószereset) permetező segítségével vigye fel, majd hagyja hatni. Ezzel megelőzést biztosít a tollas kedvenceinek a baktériumokkal és vírusokkal szemben.

 

Műszaki leírás Méret (SzxMéXMa): 72 x 72 x 193 cm szennyeződésfelfogó nélkül Szín: Antik - sötét szín Tömeg: 17 kg Alkalmas: minden közepes és nagy papagáj számára A fenti értékek csupán tájékoztató jellegűek! Műszaki fejlesztés vagy változat alapján a változtatások joga fenntartva!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Állványok
Súly: 19 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: